Uw boot verkopen is een hele onderneming wat tijd en aandacht vraagt. Het schip moet in goede staat zijn, u heeft goede foto's nodig voor de verkoopadvertentie en wat zet u allemaal in de advertentietekst en waar zet u hem te koop.

Heeft u inmiddels uw boot kenbaar te koop gezet dan krijgt u potentiele kopers. Met een beetje geluk treft u een koper die weet wat hij of zij zoekt en gericht op uw boot afkomt. Maar veel kopers weten nog niet wat ze zoeken of hebben een brede lijst boten waar zij er één van uitzoeken.

Enkele tips om uw boot voor een goede prijs te verkopen:

Zorg dat uw schip schoon en opgeruimd is, haal alle persoonlijke spullen alvast van boord voordat u foto's maakt.

Maak veel en getaileerde foto's. Als je maar ver genoeg uitzoomt zien alle boten er goed uit, kopers weten dit inmiddels en nemen niet meer de moeite een bezichtiging te plannen als er geen detailfoto's zijn. Gebruik ook geen vakantiefoto's waar u zelf of uw gezinsleden op staan.

Vermeld alle informatie van de boot, ook die als algemeen bekend staan voor kenners. U wilt immers een zo breed mogelijk publiek aanspreken, dus ook degene die niet bekend zijn met uw type schip.

Door uw schip aan ons aan te bieden, nemen wij bovenstaande voor u volledig uit handen. Uw schip verkopen aan Sailmasters is snel, efficient en zorgeloos. Wij bieden u een fatsoenlijke prijs en nemen daarmee alle andere stappen van u over.

Onze werkwijze:

  • Afspraak is afspraak!
  • Wij kopen "as is, where is", na overeenkomst van verkoop nemen wij alles over, geen gezeur achteraf.
  • Wij zorgen er voor dat het door ons gekochte schip in uitstekende conditie verkeerd om zodat een volgende eigenaar er veilig en met veel plezier gebruik van kan maken.
  • Wij zijn geen demontagebrijf! Wij kopen geen boten voor onderdelen, alleen als achteraf blijkt dat het niet meer haalbaar is om het schip veilig te laten varen is demontage een optie.